Information till nyinflyttad

Styrelsens kommunikation och information sker enligt dessa kontaktvägar:

  • Hemsidan – All information läggs ut som nyheter på denna hemsida
  • E-postutskick – Vid de flesta ärenden e-postas medlemmar. Om du inte har anmält din e-postadress redan så gör det till styrelsen@bigarratradet4.se
  • Lappar i entréer – Vid viktigare ärenden sätter styrelsen upp lappar på entrédörrarna
  • Utdelning av informationsblad – Vid ett fåtal ärenden sker informationsspridningen via lapputdelning i brevlådan
     

Bostadsrättstillägg på försäkringen

I vanliga fall tecknar man som brf-ägare en hemförsäkring med ett bostadsrättstillägg. Detta tillägg ger i regel skydd mot till exempel vattenskador i din lägenhet, där du i annat fall kan hållas skyldig även till skador på fastigheten.
 

Nycklar

Varje brf-ägare har tillgång till källarutrymmet med förråd, tvättstuga, styrelserum och torkrum. Sedan 2018 har byggnaden ett elektroniskt låssystem från Axema med en tillhörande porttelefon. Om ditt namn inte finns i porttelefonen, eller det inte fungerar att ringa till dig, så kontakta då Styrelsen med uppdaterad information. När porten ringer din telefon, trycker du på "5" för att öppna dörren. Det är alltid samma nummer som porten ringer ifrån, så du kan med fördel lägga in det numret i din adressbok. Om du behöver fler elektroniska nycklar kan dessa beställas av Styrelsen. Varje nyckel kostar 100kr och det betalas genom att det dras på nästa avgift.  

I fastigheten finns dessutom ett barnvagnsrum i anslutning till ingången vid Pontonjärsgatan. Kontakta styrelsen för att få tillgång till det.