Brf Bigarråträdet 4 | 769602-7270
23 okt 2014

Kylan på ingång

Av Anders Öhrling | 2014-10-23 22:25

Som många säkert märkt så har det börjat bli betydligt mycket kallare ute. Husets värmesystem går för fullt och det har tagit några dagar innan flödet kom igång för fullt och nådde alla våningar. Har ni fortfarande problem med värmen i elementen prova med att lufta dem först. Skulle inte detta fungera kan det vara problem med termostaten. En lätt knackning på den kan hjälpa men kontakta styrelsen om ni fortfarande har problem. 

16 okt 2014

Kungsbalkongerna - Sista Växeln

Av Anders Öhrling | 2014-10-16 08:39

Som ni kanske sett och hört har det varit stor aktivitet de senaste dagarna. Gjutningen är även klar på innergården, räcken sätts tillbaka och den fasad som behövde lagas vid balkongerna kommer åtgärdas. Detta har inneburit att det sprungit många arbetare i huset och på gården. Mycket skräp och betong har dessutom hamnat på innergården och närliggande föreningars ytor. En anledning till detta är att de hade problem med att pumpa upp betong i måndags, något som resulterade i att betong hamnade på innergården samt på fasaden. Detta kommer att åtgärdas under veckan. Städning av hela bygget ingår också i avetableringen.

Hoppas alla kan ha överseende med det intensiva arbetet som pågår nu. Har ni några funderingar eller frågor kring vad som händer så hör av er till styrelsen genom att gå in på hemsidan http://www.bigarratradet4.se/ eller skicka ett email direkt till styrelsen@bigarratradet4.se